Fietsplan

Fiets kopen via een fietsplan

Ook om gebruik te maken van het fietsplan van uw werkgever bent u bij World of Bikes aan het juiste adres. Bij ons kunt u dan de fiets van uw keuze aanschaffen met onze zeer voordelige prijzen, en met het door u gewenste servicepakket. Wij monteren de fiets helemaal rijklaar af en bieden u de mogelijkheid om de fiets te laten bezorgen of om deze bij ons af te halen. World of Bikes biedt u drie verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van het fietsplan:

Optie 1 u betaalt zelf vooraf

U bestelt de fiets rechtstreeks bij World of Bikes in de winkel of via de website en rekent deze zelf af waarna u de factuur inlevert bij uw werkgever. Als u voor deze optie kiest profiteert u maximaal van de kortingen die wij u kunnen bieden. Na levering van de fiets overhandigt u de factuur aan uw werkgever, die deze verrekent met u uw belastingvoordeel. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is er geen extra wachttijd.

Optie 2 uw werkgever betaalt vooraf

U bestelt de fiets bij World of Bikes in de winkel of via de website en wij sturen de gespecificeerde factuur op naam naar u op per email, zodat u deze door kunt sturen aan uw werkgever. Op het moment dat uw werkgever de fiets betaald heeft wordt de bestelling volgens de normale procedure verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is tijdens het bestelproces het factuuradres van uw werkgever invullen, en zet vervolgens bij opmerkingen dat u gebruik maakt van optie 2 van het fietsplan. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is de eventuele extra wachttijd afhankelijk van de snelheid van de betaling van uw werkgever.

Optie 3 verwerking via bemiddelaar NFP, BFN of FiscFree

Als het fietsplan van uw werkgever verloopt via een tussenpersoon (Nationale Fiets Projecten (NFP),  Bedrijfs Fietsen Nederland (BFN) of FiscFree), dan bent u ook zeker bij World of Bikes op het juiste adres. NFP, BFN en FiscFree nemen uw werkgever een hoop werk uit handen, maar rekenen wel een commissie voor iedere fiets die via de door deze organisaties ontwikkelde fietsplannen wordt verkocht. Deze commissie bedraagt 15% over de eerste 749,00 Euro (dat is maximaal 112,35 euro aan administratiekosten. Omdat wij onze fietsen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, zijn wij genoodzaakt deze commissie door te berekenen naar u als klant. Wanneer u een fiets bestelt via het Fietsplan van NFP, FiscFree of BFN, vermeld dit dan bij opmerkingen tijdens het bestelproces en kies voor vooruitbetalen. Daarnaast hebben wij het formulier nodig. Het formulier kunt u mailen of per post versturen. Wij nemen dan contact met u op, hoe de desbetreffende formulieren in te vullen. Heeft u verder nog vragen over aanschaffen van fietsen met het Fietsplan van NFP, FiscFree of BFN, dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.