Bezorgen & Retourneren 

Fietsen

Nieuwe fietsen
Wij bezorgen nieuwe fietsen gratis binnen een straal van 35 kilometer. Woon je buiten die straal dan rekenen wij €40,-. Je fiets liever afhalen in de winkel? Geen probleem! Je kunt nieuwe fietsen ook bij World of Bikes afhalen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

* De gratis bezorging geldt alleen voor nieuwe fietsen, dus niet voor tweedehands of outletfietsen. 

Tweedehands fietsen
Er zijn meerdere mogelijkheden:

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt je fiets kosteloos in de winkel afhalen. Zodra de fiets klaarstaat om opgehaald te worden, nemen we contact met je op. 
 • Thuisbezorging
  Je kan je fiets ook thuis laten bezorgen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Hiervoor brengen wij de onderstaande bedragen in rekening:
  Nederland: € 29,95
  Waddeneilanden: € 55,-

  Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd. Zodra World of Bikes jouw order heeft ontvangen, ontvang je een e-mail met daarin de leverdatum. Wij streven ernaar om je fiets binnen 7 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Dynamo Retail Group of de winkel is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.

Retourneren
Wij bieden 14 dagen omruilgarantie. 

Je krijgt het aankoopbedrag en de verzendkosten terug als de fiets in gelijke staat wordt teruggebracht of teruggestuurd. De kosten die eventueel gemaakt worden voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Neem contact op met de winkel als je de fiets op wilt laten halen.  Als  de fiets beschadigd of defect wordt teruggestuurd, brengen wij de kosten voor reparatie en herstel in mindering op het terug te storten bedrag. 


Onderdelen en accessoires

Onderdelen en accessoires kunnen in Nederland of België geleverd worden. Het is mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen bij World of Bikes. De keuze voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel maak je tijdens het bestelproces. 
Er zijn meerdere mogelijkheden:

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt er voor kiezen om kosteloos je product in de winkel af te halen.

 • Thuisbezorging
  Je kunt er voor kiezen om je bestelling thuis geleverd te krijgen. Leveren is alleen mogelijk in Nederland. Hiervoor brengen wij de onderstaande verzendkosten in rekening.
 • Nederland: € 5,50 

   vanaf € 50,-  worden bestellingen van onderdelen en accessoires gratis verzonden. 
Retourneren
Wij bieden 14 dagen omruilgarantie. 

Je kunt het product omruilen of terugbrengen naar de winkel. Je kunt het product ook terugsturen per post, dan zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening.

Wij vragen je om het retourformulier in te vullen en bij de verpakking toe te voegen als je een product terugstuurt of terugbrengt naar de winkel. 

Klik hier om het retourformulier te downloaden.