Batavus fietsen

Ontdek onze Batavus collectie.
Lees meer
18 van 68 resultaten
Sorteren op

Batavus fietsen kopen

Batavus is één van de grootste fietsfabrikanten van Nederland. Al meer dan honderd jaar ontwikkelen zij Batavus fietsen van kwaliteit voor een breed publiek. Deze passie van Batavus zien we terug in de collectie van Batavus stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en ook in kinderfietsen. Zo is er altijd wel een Batavus fiets die bij jou past.

Het begon allemaal in 1904, het jaar waarin dhr. Gaastra een winkel opent. Twee jaar later komen ook fietsen in het assortiment en als snel volgen ook de in eigen beheer geproduceerde fietsen onder de naam Batavus. In de jaren die volgen verkrijgt Batavus het alleenrecht en worden ook Batavus bromfietsen geproduceerd. Na de Tweede Wereldoorlog is er veel vraag naar Batavus fietsen waardoor Batavus tien jaar later over het modernste machinepark ter wereld beschikt. In 1970 behoort Batavus tot de top van de Nederlandse tweewielerindustrie. Batavus fietsen worden steeds meer geperfectioneerd en de fietsfabrikant ontwikkelt het Bedrijfsfietsenplan Nederland. In 2009 ontving Batavus de prestigieuze IF Gold Award en kwam daarmee terecht in het rijtje met onder meer Apple en Philips.

Niet alleen in het verleden maar ook nu doet Batavus veel en graag aan innovatie. Zo heeft Batavus de Batavus Razer ontwikkelt, om zo een brug te slaan tussen jongeren en elektrische fietsen. Daarnaast is de styling en het design van Batavus fietsen helemaal van deze tijd: Batavus werkt met moderne materialen, fraaie details, een verzorgde afwerking en bovendien ook met sprekende kleurcombinaties. De Batavus Aerflow componenten kunnen hierbij niet onopgemerkt blijven. Deze componenten geven de Batavus fiets naast een mooi uiterlijk ook extra functionaliteit. Ook loopt Batavus al decennia lang voorop als het gaat om het streven naar de perfecte lakkwaliteit om roest en beschadigingen te voorkomen. Een Batavus fiets zit dan ook goed in de lak met maar liefst vijf laklagen!

En die innovatie loont. Batavus heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen in verschillende prijsklassen, gejureerd door onder andere de Consumentenbond en ANWB Kampioen. Fietsen die zijn bekroond met een prijs of award zijn bijvoorbeeld de Batavus Quip, de Batavus Milano E-go, de Batavus CNCTD, de Batavus Stream, de Batavus Zonar en de Batavus Razer.

Kortgezegd gaat Batavus voor kwaliteit. Deze kwaliteit zien we terug in de grote verscheidenheid van Batavus fietsen waarin veiligheid, comfort en betrouwbaarheid voorop staan. Met de nieuwste snufjes en trends die verwerkt zijn in de Batavus fietsen is er altijd een fiets die goed bij jou past, zoals ook de slogan van Batavus luidt: Voor elk moment en iedereen is er een Batavus. Samen uit. Samen thuis.

Twijfel je toch nog welke Batavus fiets het beste bij jou past? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide online fietsenwinkel of raadpleeg onze klantenservice. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in Barendrecht. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw Batavus fiets!