KlantenserviceHoe kunnen wij je verder helpen?

  • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 
    Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen van onderdelen of accessoires dan wordt je bezorgt DHL/PostNL je bestelling thuis. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.  De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Als blijkt dat de bezorger de bestelling na 2 pogingen niet kan afleveren op het afleveradres, dan probeert hij het pakket bij de buren af te leveren. Als hij het pakket bij de buren ook niet kan afleveren, dan geeft hij met een schriftelijke mededeling aan op welke manier je zo snel mogelijk de bestelling kan krijgen. 
  • Binnen welke termijn kan ik een artikel ruilen of terugbrengen?
    Je hebt 14 dagen om het artikel terug te sturen. Neem hiervoor contact op met World of Bikes. Ruilen kan alleen in de winkel. Terugbetaling van betaalde cadeaubonnen in geld is niet mogelijk.  
  • Hoe bereik ik de klantenservice?
    Met al je vragen kun je op werkdagen tijdens kantooruren van 09.00 uur tot 17:00 uur bij ons terecht. Je kunt ons bellen op 0180 - 61 21 00. Je kunt ons ook bereiken via email. Wij proberen altijd zo snel mogelijk de mail op te pakken en te verwerken. E-mail: info@worldofbikes.nl.
Heb je een andere vraag? Misschien staat het antwoord in onze veelgestelde vragen!

Alle onderwerpen op een rij!