Van Raam - fabrikant van aangepaste fietsen

Bij Van Raam geloven ze dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden ze  duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid. Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.

Welke fietsen verkoopt Van Raam?

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandems, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Duwtje in de rug nodig? Dat is geen probleem. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Door alle aanpassingen en opties die er mogelijk zijn, is elke fiets uniek.

De fietsen worden op klein, middel, groot en eventueel zeer groot formaat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur. Heb je vragen over de mogelijkheden, de collectie of een proefrit? Stel ze dan aan de 
vakman bij World of Bikes.