Gazelle fietsen

Ontdek onze Gazelle collectie.
Lees meer
18 van 93 resultaten
Sorteren op

Gazelle fietsen kopen

Gazelle is na een dikke 125 jaar nog steeds de meest klinkende naam in het Nederlandse fietslandschap. Al die tijd produceren zij fietsen van kwaliteit voor een uiteenlopend publiek. Sinds 1992 mag Gazelle zich officieel “Koninklijke Gazelle” noemen, een onderscheiding die Gazelle naar eigen zeggen ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Deze drang om aan de top te blijven zien we terug in de collectie van Gazelle stadsfietsen, Gazelle elektrische fietsen, Gazelle toerfietsen en ook in Gazelle kinderfietsen. Daarnaast heeft World of Bikes als de meest complete fietsenwinkel in Barendrecht altijd mooie Gazelle aanbiedingen en tweedehands Gazelle fietsen.

Gazelle is het meest legendarische fietsenmerk van Nederland. “Piet Pelle op zijn Gazelle” is een referentie die iedereen, ongeacht de leeftijd, bekend in de oren klinkt. Piet Pelle werd in 1908 verzonnen en is inmiddels dus hoogbejaard! Hij zal zijn Gazelle kinderfiets inmiddels wel hebben ingeruild voor een Gazelle elektrische fiets met lage instap. Van een serieuzere aard zijn de prestaties van Gazelle racefietsen. De “Gazelle Champion Mondial” is decennialang een topframe geweest, waar Harm Ottenbros en Hennie Kuiper in respectievelijk 1969 en 1975 wereldkampioen wielrennen mee zijn geworden. In 2017 is éénmalig een gelimiteerde nieuwe versie uitgegeven om dit roemruchte verleden te eren.

Tegenwoordig focust Gazelle zich 100% op de consumentenmarkt. Zo is er bijvoorbeeld de Gazelle Orange serie, die de populairste Gazelle damesfiets en Gazelle herenfiets omhelst. De Gazelle Bloom is de Gazelle moeder/ vaderfiets en de Gazelle transportfiets vind je in de vorm van de Gazelle Puur en Gazelle HeavyDuty. Een goedkope Gazelle fiets is de Gazelle Esprit serie; deze heeft niet veel toeters en bellen, maar wél de bekende Gazelle kwaliteit!

Ook op het gebied van de e-bike is Gazelle natuurlijk niet te missen. Als je op zoek bent naar een elektrische fiets is een Gazelle e -bike kopen gewoon een “safe bet”. Met de aankoop van een Gazelle elektrische fiets haal je een stukje techniek in huis van bekende fabrikanten als Bosch, Panasonic en Shimano STePS. Populaire Gazelle e-bikes zijn bijvoorbeeld de Gazelle Orange C7 HMB, de Gazelle HeavyDuty HFP en de Gazelle Chamonix C7 HMS. Als officiële Gazelle dealer Barendrecht zijn ook Gazelle onderdelen en accessoires via ons verkrijgbaar.

Wil jij een Gazelle kopen maar ben je er nog niet helemaal uit welke Gazelle fiets het beste bij jou past? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide online fietsenwinkel of raadpleeg onze klantenservice. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel van World of Bikes aan Voordijk 275 in Barendrecht. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw droomfiets!