Fietsenwinkel Rotterdam

Rotterdam is dé havenstadstad, dé architectuurstad, dé kunst- en cultuurstad van Nederland. Van het oud-Hollandse gezicht van historisch Delfshaven tot de wolkenkrabbers op de Kop van Zuid, van het chique Kralingen tot het hippe Katendrecht en van het serene Kralingse Bos tot de indrukwekkende Maasvlakte: Rotterdam heeft het allemaal. Maar wist je dat Rotterdam ook een enorme fietsenwinkel heeft, met alles wat je als fietser –of je nu forens, moeder, vakantiefietser of (aspirant) wielrenner bent– maar kunt willen. Elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, vouwfietsen en een groot assortiment gebruikte fietsen.

Die fietsenwinkel ligt net niet in Rotterdam, maar wel superdichtbij; net aan de andere kant van de A15 in Barendrecht. Onze fietsenwinkel bevindt zich op een steenworp afstand van IJsselmonde en Lombardijen, maar ook vanuit de rest van Rotterdam zit je er zo. De honderden fietsen van meer dan 10 verschillende top merken uitgestald op een 2950m² grote winkelvloer die je ook allemaal kunt testen is het uitstapje zeker waard!

Fiets reparatie en onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Rotterdam!

Ze bestaan natuurlijk nog wel; simpele fietsen zonder poespas waar eigenlijk weinig mee mis kan gaan. Een moderne fiets is echter steeds vaker niet meer het no-nonsense werkpaard van vroeger. Vooral elektrische fietsen, maar ook carbon racefietsen met geavanceerd schakelmateriaal en stadsfietsen met vering en interne versnellingsnaven zijn echt complexe stukjes techniek. Daarom hebben wij 15 gespecialiseerde monteurs die elk mankement kunnen oplossen. Voor de kleine reparaties of onderhoudsbeurten waarop je wil wachten hebben wij snelmonteurs die je binnen no time weer in het zadel helpen. Kom je uit Rotterdam en kun je niet zonder fiets? Dan hebben wij voor jou de volgende mogelijkheden:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

 

Hier vind je onze fietsenwinkel net onder Rotterdam!

Fietswinkel World of Bikes