Fietsenwinkel Rotterdam

Rotterdam is dé havenstadstad, dé architectuurstad, dé kunst- en cultuurstad van Nederland. Van het oud-Hollandse gezicht van historisch Delfshaven tot de wolkenkrabbers op de Kop van Zuid, van het chique Kralingen tot het hippe Katendrecht en van het serene Kralingse Bos tot de indrukwekkende Maasvlakte: Rotterdam heeft het allemaal. Maar wist je dat Rotterdam ook een enorme fietsenwinkel heeft, met alles wat je als fietser maar kunt willen, of je nu een stadsfiets voor dames of heren, elektrische fiets, racefiets of wielrenfiets, moederfiets, toerfiets, kinderfiets of een sportieve fiets wilt kopen. Daarnaast hebben wij altijd een uitgebreid assortiment aan gebruikte fietsen waar je altijd slaagt voor een goedkope fiets of tweedehands e-bike. Met onze professionele werkplaats zijn wij de fietsenmaker van Rotterdam; in onze professionele werkplaats kun je altijd terecht, waar je jouw fiets ook gekocht hebt!
Onze fietsenwinkel ligt net niet ín Rotterdam, maar wel superdichtbij; net aan de andere kant van de A15 in Barendrecht. Onze fietsenzaak bevindt zich op een steenworp afstand van IJsselmonde en Lombardijen, maar ook vanuit de rest van Rotterdam zit je er zo. De honderden fietsen van meer dan 10 verschillende top merken uitgestald op een 2950m² grote winkelvloer die je ook allemaal kunt testen is het uitstapje zeker waard!

Zoek je een fietsenmaker in Rotterdam? Fiets reparatie en onderhoud bij jou in de buurt!

Natuurlijk kun je bij onze fietsenzaak in de buurt van Rotterdam niet alléén een nieuwe fiets kopen. Een fiets die gebruikt wordt, heeft zo nu en dan onderhoud of reparatie nodig. Daarom staat in onze werkplaats elke dag een tiental monteurs te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken én te houden! De accu en motor van een e-bike zijn complex en gevoelig, waardoor reparatie ingewikkeld is, en de fiets versnelling repareren van je high-tech racefiets vereist speciale kennis en kunde. Voor het onderhoud en repareren van je elektrische fiets of racefiets hebben wij daarom gespecialiseerde en up-to-date opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? We houden je graag mobiel. Daarom bieden wij de volgende diensten:

  • Een leenfiets of leen- e-bike
  • Je fiets 's ochtends brengen en 's middags weer ophalen
  • Óf je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na reparatie weer mee! (op afspraak)
  • Kleine reparaties voeren wij direct uit

Hier vind je onze fietsenwinkel:

World of Bikes
Voordijk 275
2992AL Barendrecht

Onze openingstijden:

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 19:00
Zaterdag 08:00 - 16:30
Zondag Gesloten

Recent toegevoegd