Fietsenwinkel Barendrecht

Als Barendrechter ben je vast wel bekend met onze fietsenwinkel, wij zijn tenslotte al meer dan 20 jaar markant aanwezig in het dorp en sinds een paar jaar net daarbuiten. Voor de mensen die nog nooit van ons gehoord hebben stellen wij ons graag even voor: Wij zijn World of Bikes dé fietsenwinkel van Barendrecht en ver daarbuiten, maar ook een van Nederlands grootste fietsenwinkel! In onze 3 verdieping tellende showroom staan honderden fietsen, allemaal om te testen. In onze winkel vind je alle soorten fietsen en je hebt keuze uit wel meer dan 13 verschillende topmerken. Heb je nog nooit zo’n grote fietsenwinkel gezien? Kom dan snel langs! Je kunt ons vinden aan de Voordijk, bij de A29, naast een dijk vol donzige schaapjes.

Fietsreparatie en -onderhoud? Natuurlijk ook voor klanten in ons eigen Barendrecht!

Ook voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Een fiets is niet meer de fiets van vroeger maar een complex stukje techniek. Daarom staan elke dag staan minimaal 15 fietstechnici te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van bijvoorbeeld elektrische fietsen hebben wij gespecialiseerde en opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        In de morgen je fiets brengen en smiddags weer meenemen! Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

Hier vind je onze fietsenwinkel in Barendrecht!

Winkel World of Bikes