Onze werkplaats

World of Bikes is de grootste fietsenwinkel in de regio. Dat hebben we niet bereikt met snelle marketingmannen en slimme businessplannen, maar met het verlenen van topservice en ouderwets hard werken. Waarden waarmee wij groot zijn geworden staan nog steeds hoog in het vaandel.

Heeft je (elektrische) fiets onderhoud of reparatie nodig? Via de button hieronder plan je snel en eenvoudig zelf je afspraak in. Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze beloftes

 • Je bent altijd welkom met elke fiets van elk merk, waar je deze ook gekocht hebt
 • Ervaren topmonteurs met echte vakkennis en specialisaties in zowel sport als elektrisch, waardoor onze werkplaats RDW en Bovag erkend is
 • Kleine reparaties voeren wij direct voor je uit
 • Bij onderhoud of reparatie altijd een (elektrische) leenfiets beschikbaar
 • Altijd een kostenindicatie voordat wij beginnen met sleutelen

"WIJ HOUDEN NIET VAN VERRASSINGEN. DAAROM HANTEREN WIJ VASTE TARIEVEN. ZO WEET JE ALTIJD WAAR JE AAN TOE BENT!"

Specialist in fietsreparatie en -onderhoud

 • Gespecialiseerd in elektrische fietsen met motorsystemen van Bosch, Yamaha, Shimano, ION, Panasonic, Emotion, Ecomo en Bafang
 • SRAM en Rock Shox Service center
 • Onderhoud aan geveerde voorvorken en dempers
 • Gecertificeerd NuVinci Cycling Test and Service Partner
 • Zelf wielen spaken en richten
 • Inremsysteem voor schijfremmen
 • Reinigen van onderdelen met onze Bio Parts Washer
 • Accucapaciteit meten met onze accutester van Dokter Accu
 • Shimano Service Center
  Uitgevoerd door personeel dat is getraind en gecertificeerd door Shimano. We gebruiken originele onderdelen en passen de laatste Shimano technologieën toe.

Shimano Service Center

Toer je regelmatig rond op de trekkingfiets voor verkenning van de mooiste streken? Gebruik je de e-bike vrijwel dagelijks voor het woon-werkverkeer? Of zit je wekelijks vele uren in de beugels van de racefiets? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van je fiets. Alleen zo haal je steeds het maximale uit je ritten. Als Shimano Service Center zijn wij bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste. Onze mensen helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die je zoekt.

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit

Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij ons. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken

Veelgestelde vragen

Antwoord op jouw vraag

Afspraak maken

Plan direct je reparatie of onderhoudsbeurt in

Plan je route

3000m² showroom, gratis parkeren