Vakkundige reparatie in een professionele werkplaats

De werkplaats van World of Bikes

Moet je fiets gerepareerd worden, bijvoorbeeld omdat de elektrische trapondersteuning niet meer goed werkt of omdat de versnelling doorslaat? Laat je fiets dan vakkundig repareren in de werkplaats van World of Bikes. De werkplaats voldoet aan alle strenge milieu eisen en is voorzien van de meest moderne apparatuur. Ook als je ingewikkelde vragen hebt over je fiets, ben je van harte welkom. Door je fiets op tijd te laten repareren voorkom je wellicht overige (duurdere) reparaties en kun je weer fijn fietsen. 

Onderhoudsbeurten aan uw (elektrische) fiets
Breng je fiets regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt, ook als je je fiets vaak zelf controleert. De vakmensen van World of Bikes zijn getraind om kleine (beginnende) gebreken aan je fiets te constateren. Door dit regelmatige onderhoud worden gebreken aan je fiets sneller opgemerkt en is het mogelijk om bepaalde soorten slijtage aan je fiets te voorkomen. Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud belangrijk.  
Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Heb je een World of Bikes Servicepas? Dan ontvang je automatisch (per e-mail) uitnodigingen voor de servicebeurten.

Reparatie? Met een leenfiets blijf je mobiel! 
Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie staat bij World of Bikes een goede leenfiets voor je klaar. Zo is het voor jou handiger om je fiets te brengen en weer op te halen. Hierdoor blijf je mobiel, heb je weinig last van de reparatie en kun je de auto laten staan.

Tips voor het zelf onderhouden van je fiets
Je kunt zelf  natuurlijk ook veel doen aan het onderhoud van je fiets tussen de beurten door. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij de World of Bikes vakman kun je terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee je zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven je graag advies over onderdelen en accessoires.