Fietsplan

Fiets kopen via een fietsplan

Ook om gebruik te maken van het fietsplan van je werkgever ben je bij World of Bikes aan het juiste adres. Bij ons kun je de fiets van jouw keuze aanschaffen met onze zeer voordelige prijzen, en met het door jou gewenste servicepakket. Wij monteren de fiets helemaal rijklaar af en bieden je de mogelijkheid om de fiets te laten bezorgen of om deze bij ons af te halen. World of Bikes biedt drie verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van het fietsplan:

Optie 1: je betaald zelf vooraf

Je bestelt de fiets rechtstreeks bij World of Bikes in de winkel of via de website en rekent deze zelf af waarna je de factuur inlevert bij je werkgever. Als je voor deze optie kiest profiteer je maximaal van de kortingen die wij je kunnen bieden. Na levering van de fiets overhandig je de factuur aan je werkgever, die deze verrekent met het belastingvoordeel. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is er geen extra wachttijd.

Optie 2: je werkgever betaald vooraf

Je bestelt de fiets bij World of Bikes in de winkel of via de website en wij sturen de gespecificeerde factuur op naam naar je op per email, zodat je deze door kunt sturen naar je werkgever. Op het moment dat je werkgever de fiets betaald heeft wordt de bestelling volgens de normale procedure verwerkt. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het bestelproces het factuuradres van je werkgever invullen. Zet vervolgens bij opmerkingen dat je gebruik maakt van optie 2 van het fietsplan. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is de eventuele extra wachttijd afhankelijk van de snelheid van de betaling van je werkgever.

Optie 3: verwerking via bemiddelaar NFP, BFN of FiscFree

Als het fietsplan van je werkgever verloopt via een tussenpersoon (Nationale Fiets Projecten (NFP), Bedrijfs Fietsen Nederland (BFN) of FiscFree), dan bent je ook bij World of Bikes op het juiste adres. NFP, BFN en FiscFree nemen je werkgever een hoop werk uit handen, maar rekenen wel een commissie voor iedere fiets die via de door deze organisaties ontwikkelde fietsplannen wordt verkocht. Deze commissie bedraagt 15% over de eerste 749,00 Euro (dat is maximaal 112,35 euro aan administratiekosten. Omdat wij onze fietsen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, zijn wij genoodzaakt deze commissie door te berekenen naar jou als klant. Wanneer je een fiets bestelt via het Fietsplan van NFP, FiscFree of BFN, vermeld dit dan bij opmerkingen tijdens het bestelproces en kies voor vooruitbetalen. Daarnaast hebben wij het formulier nodig. Het formulier kunt u mailen of per post versturen. Wij nemen dan contact met je op hoe je de desbetreffende formulieren in kunt vullen. Heb je verder nog vragen over het aanschaffen van een fiets met het Fietsplan van NFP, FiscFree of BFN, dan kun je natuurlijk altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.