Maak een proefrit op de Lovens Explorer!

De elektrische bakfiets van Lovens is van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. De bakfiets is uitgerust met de beste onderdelen én met optionele diefstalbeveiliging. Altijd gebruiksklaar, zodat je onbezorgd van je bakfiets kunt genieten. Plan direct je proefrit in!

TESTRIT AAN HUIS MAKEN

Wil je een testrit maken op de Lovens Explorer bakfiets? Kom dan langs bij World of Bikes. Of plan hieronder een afspraak in en onze specialisten komen bij jou aan huis, met een Lovens bakfiets! Zo kun je samen met je gezin en in je eigen omgeving de bakfiets uitproberen. Selecteer hieronder een datum en tijdstip en laat je gegevens achter. Onze specialisten nemen contact met je op om details over de afspraak te bespreken.Veiligheid, comfort en een state-of-the-art design zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de ontwikkeling van Lovens. De nieuw ontwikkelde kabelbesturing is volledig ingekapseld en onderhoudsvrij. Door de kleine draaicirkel is het zeer comfortabel fietsen en makkelijk door smalle straatjes te manoeuvreren.

De Lovens elektrische bakfiets is verkrijgbaar in drie varianten, die allen uitgerust zijn met een Bosch motor en schijfremmen. De Explorer 50 met Shimano Nexus 5, gevolgd door de Explorer 65 met Enviolo cargo en 65 Nm Bosch motor. Het topmodel wordt de Lovens Explorer 65 Automatic, die uitgerust is met Enviolo cargo automatic.

Je kunt de bakfiets personaliseren door te kiezen uit twee kleuren frames en twee kleuren vegan leer voor het bankje, zadel en grips en uit extra features zoals een accu-upgrade en antidiefstalbeveiliging.

Liever een Lovens:

  • Stabiel en wendbaar
  • Veilig remsysteem
  • Bosch motor
  • Comfortabele vering
  • Diefstalbeveiliging
  • Keuze in kleur frame en interieur

Binnenkort komt er een assortiment van Lovens accessoires op de markt, waaronder een regenhuif, regenhoes, extra zitbankje en adapters voor Maxi Cosi en Yepp. Die zorgen voor nog meer comfort en maken de bakfiets helemaal af. Houd de website of social media kanalen van Lovens in de gaten voor het laatste nieuws.