Uw fiets 100% rijklaar afgeleverd in België!

Wist u dat World of Bikes ook in België bezorgt? Wij bezorgen uw fiets in heel Vlaanderen 100% rijklaar bij u thuis. Ook in België worden bij ons gekochte fietsen thuis afgeleverd door onze eigen chauffeur, precies hetzelfde als wij in Nederland doen!

Levering in België


BelgieWanneer wij de fiets op voorraad hebben zal onze eigen chauffeur de fiets binnen 5 tot 8 werkdagen bij u thuis bezorgen. De fiets afhalen in onze winkel kan natuurlijk ook. Onze winkel bevindt zicht in Barendrecht, een uur rijden van Antwerpen. De bezorgtarieven voor België zijn hetzelfde als voor Nederland:


 €15 per fiets


Accessoires, onderdelen en kleding:

Tot €50 rekenen wij €6,95 verzendkosten, boven de €50 zijn de verzendkosten gratis.


Voor de bezorging nemen wij ruim van te voren contact met u op met een bezorgvoorstel, met daarin een dag en een tijdsblok. Indien de voorgestelde dag of tijd niet schikt is er altijd ruimte om te schuiven. Voor de bezorging is uw fiets al helemaal rijklaar gemaakt in onze werkplaats en bij aflevering zet onze chauffeur het zadel en stuur op gewenste hoogte zodat u altijd verzekerd bent van een prettige fietshouding. Wilt u zien hoe de bezorging verloopt? klik dan hier.

 

Keuze uit verschillende betaalmethodes tot zelfs betaling bij aflevering!

 

  • Bancontact / Mistercash
  • Bankoverschrijving
  • IDEAL
  • Pin of contant bij onze chauffeur bij aflevering

 

Garantie, retourneren en ruilen

 

Als u een nieuwe fiets koopt bij World of Bikes heeft u altijd recht op de volledige fabrieksgarantie. Wanneer u hierop aanspraak wilt maken, dient u altijd eerst contact met ons op te nemen. Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u altijd gebruikt maken van uw herroepingrecht. Een fiets ruilen kan binnen 14 dagen, accessoires,onderdelen en kleding tot wel 365 dagen! Meer informatie over garantie en retourneren kunt u vinden op onze service pagina.

 

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan snel een mailtje of bel naar onze winkel. Onze contactgegevens en adres vindt u op de contactpagina.