Fietsenwinkel Ridderkerk

 bent waarschijnlijk op zoek naar een fietsenwinkel in Ridderkerk, maar wist je dat hemelsbreed op 6 kilometer van het centrum van Ridderkerk, nog geen kwartier rijden met de auto, één van Nederland's grootste fietsenwinkels gevestigd is? Op het randje van Barendrecht staat onze 2950m² grote showroom met honderden fietsen om te testen! Elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, vouwfietsen en een groot assortiment gebruikte fietsen, alles kunt u er vinden! Met bekende topmerken als bijvoorbeeld Gazelle, Cortina, Batavus, Giant en Bianchi en kleinere, gespecialiseerde merken als Beixo, Urban Arrow en Focus is er altijd wel een fiets die bij jou past! Wil je je nieuwe fiets ophalen maar heb je bijvoorbeeld geen fietsendrager? Geen probleem. Wij bezorgen in Ridderkerk je nieuwe fiets helemaal rijklaar!

Fietsreparatie en -onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Ridderkerk!

Maar je kunt bij ons niet alléén een nieuwe fiets kopen. Een fiets is niet meer de fiets van vroeger, maar een complex stukje techniek. Daarom staan elke dag minimaal 15 fietstechnici te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van geavanceerde elektrische fietsen en racefietsen hebben wij gespecialiseerde en helemaal up to date opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Ridderkerk !

Wist je dat?

Naast de kortste snelweg (A38 – 1.5km) heeft Ridderkerk ook één van de drukste snelwegen (A15 en A16). Ongetwijfeld sta je hier wel eens, of misschien wel elke werkdag filedier te zijn. Wist je dat je in onze drukke stadsregio met een e-bike of (sportieve) stadsfiets vaak net zo snel op de plek van je bestemming bent? En dat vrijwel elke werkgever budget heeft voor een ‘zakelijke fiets’ of ‘fiets van de zaak’.  Wil je je oude fiets inruilen? Ook dat is mogelijk, kom langs onze fietsenwinkel in Barendrecht voor een goede inruilprijs!


Winkel World of Bikes