Fietsenwinkel Oud-Beijerland

Je bent op zoek naar een fietsenwinkel in Oud Beijerland waar je keuze hebt uit minimaal 10 verschillende merken en wel een paar honderd verschillende modellen die je allemaal kunt testen zoveel als je maar wilt. Die is er! Kort samengevat: rij via de N217 naar de A29, direct na de Heinenoordtunnel neem je afrit 20 naar Barendrecht, vervolgens bij afslag links en dan weer links, nog 3 minuten rechtdoor en dan vindt je aan je linkerhand parallel aan de A29 een van Nederlands grootste fietsenwinkels! In onze 2950m² grote showroom vind je honderden fietsen en je kunt ze allemaal testen! Elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, vouwfietsen en een groot assortiment gebruikte fietsen, het staat er allemaal! Met bekende A-merken als bijvoorbeeld  Gazelle, Cortina, Batavus, Giant, Bianchi en minder bekende topmerken als Beixo, Urban Arrow en Focus is er altijd wel een fiets die bij jou past! De afstand is minimaal maar we kunnen ons goed voorstellen dat je het makkelijk vindt om je fiets te laten bezorgen; dit doen wij dan ook in Oud Beijerland. Onze eigen chauffeurs bezorgen jouw fiets 100% rijklaar voor de deur, eigenlijk net zoals in onze fietsenwinkel dus!

Fiets reparatie en onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Oud-Beijerland!

Net als vele andere klanten die wij hebben in Oud- Beijerland kun je ervoor kiezen om je onderhoud ook bij ons uit te laten voeren. Net zo slim! Een fiets is niet meer de fiets van vroeger maar een complex stukje techniek. Daarom staan elke dag staan minimaal 15 fietstechnici te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van bijvoorbeeld elektrische fietsen hebben wij gespecialiseerde en opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

-        Je fiets op laten halen voor onderhoud? Ook dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Oud Beijerland!

Wist je dat?

Wij niet alleen veel klanten uit Oud Beijerland hebben, maar eigenlijk uit heel de Hoeksewaard. De Hoeksewaard is uiterst geschikt voor een mooie fietstocht langs de Haringvliet of wijde polder in. Het wijdse landschap betekent wel dat dingen als je werk en de middelbare school niet altijd super dichtbij zijn. Bijna elke werkgever heeft wel budget heeft voor een ‘zakelijke fiets’ of ‘fiets van de zaak’, maar ook voor de schoolgaande jongeren is een elektrische fiets vaak vele malen goedkoper dan een abonnement op de bus naar Rotterdam.

Winkel World of Bikes