Fietsenwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Als inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht zul je niet onbekend zijn met de naam ‘World of Bikes’. Voordat wij zijn verhuisd naar één centraal gelegen en moderne fietsenwinkel in Barendrecht kon je ons ook vinden in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard ben je nog steeds van harte welkom in onze fietsenwinkel in Barendrecht! Lopend, net zoals vroeger, je nieuwe fiets ophalen is misschien net iets te ver. Geen probleem, wij bezorgen je nieuwe fiets 100% rijklaar af voor je deur in Hendrik Ido Ambacht!

Fiets reparatie en onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Hendrik-Ido-Ambacht!

Uiteraard is met onze winkel ook onze werkplaats meeverhuist. Waar de werkplaats voorheen werd bemand met een paar monteurs staan er nu elke dag staan minimaal 15 fietstechnici te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van bijvoorbeeld elektrische fietsen hebben wij gespecialiseerde en opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

-        Je fiets op laten halen voor onderhoud? Ook dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

 

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Hendrik Ido Ambacht!

Wist je dat?

Er vroeger veel Ambachters werkzaam waren in de scheepssloperijen die je kon vinden aan de Oude Maas, maar dat tegenwoordig de meeste werkgelegenheid van de inwoners buiten Hendrik Ido Ambacht ligt? Dat beketent dat veel Ambachters dagelijks reizen via filewegen als de A15 & A16. Wist je dat je met een (snelle) e-bike of (sportieve) stadsfiets vaak net zo snel op de plek van je bestemming bent? En dat vrijwel elke werkgever budget heeft voor een ‘zakelijke fiets’ of ‘fiets van de zaak’.  Ook voor de schooljeugd is een (elektrische) fiets vaak vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een abonnement op de bus naar Rotterdam!

Winkel World of Bikes