Fietsenwinkel Dordrecht

Stel: je bent op zoek naar een elektrische fiets, een aankoop van snel €1500. Dan wil je toch kunnen vergelijken tussen de verschillende merken en modellen, en proefrijden zoveel als je maar wilt? Op 20 minuten rijden van hartje Dordrecht vind je één van Nederlands grootste fietsenwinkels, met een 2950m² grote showroom met letterlijk honderden fietsen om te testen! In onze fietsenwinkel in Barendrecht kun je altijd en op elk model proefrijden zoveel als je maar wilt. Elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, vouwfietsen en een groot assortiment gebruikte fietsen, wij hebben het allemaal! Met gerenommeerde A-merken als Gazelle, Cortina, Batavus, Giant, Bianchi of minder bekende topmerken als Beixo, Urban Arrow en Focus is er altijd wel een fiets die bij jou past! Heb je geen mogelijkheid om de fiets zelf op te halen? Onze chauffeurs bezorgen in heel Dordrecht jouw fiets helemaal rijklaar, net zoals in onze fietsenwinkel!

Zoek je een fietsenmaker in Dordrecht? Fiets reparatie en onderhoud bij jou in de buurt!

Natuurlijk kun je bij onze fietsenzaak in de buurt van Dordrecht niet alléén een nieuwe fiets kopen. Een fiets die gebruikt wordt, heeft zo nu en dan onderhoud of reparatie nodig. Daarom staat in onze werkplaats elke dag een tiental monteurs te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken én te houden! De accu en motor van een e-bike zijn complex en gevoelig, waardoor reparatie ingewikkeld is, en de fiets versnelling repareren van je high-tech racefiets vereist speciale kennis en kunde. Voor het onderhoud en repareren van je elektrische fiets of racefiets hebben wij daarom gespecialiseerde en up-to-date opgeleide monteurs in dienst.

Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? We houden je graag mobiel. Daarom bieden wij de volgende diensten:

-        Een leenfiets of leen- e-bike

-        Je fiets 's ochtends brengen en 's middags weer ophalen

-        Óf je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na reparatie weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Dordrecht!

Wist je dat?

Als echte Dordtenaar zul je ongetwijfeld weten dat parkeren in de deels autovrije binnenstad niet meevalt. Ook valt het enige parkeerterrein dat ècht gratis is (Weeskinderendijk) buiten de binnenstad... niet echt handig dus. Wist je dat Amsterdam hetzelfde probleem heeft als Dordrecht en wij daarom ook erg veel fietsen daar bezorgen? Ook de bijna dagelijkse files op de N3 en de A16 omzeil je makkelijk met een fiets. Werk je iets verder weg, in bijvoorbeeld Moerdijk of Rotterdam? Dan is een snelle e-bike (een zogenaamde speed pedelec) misschien wat voor jou. Vrijwel elke werkgever heeft budget voor een ‘zakelijke fiets’ of ‘fiets van de zaak’, ook hiervoor ben je bij ons natuurlijk meer dan welkom!


Winkel World of Bikes