Fietsenwinkel Dordrecht

Stel: je bent op zoek naar een elektrische fiets, een aankoop van snel €1500. Dan wil je toch kunnen vergelijken tussen de verschillende merken en modellen, en proefrijden zoveel als je maar wilt? Op 20 minuten rijden van hartje Dordrecht vind je één van Nederlands grootste fietsenwinkels, met een 2950m² grote showroom met letterlijk honderden fietsen om te testen! In onze fietsenwinkel in Barendrecht kun je altijd en op elk model proefrijden zoveel als je maar wilt. Elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, vouwfietsen en een groot assortiment gebruikte fietsen, wij hebben het allemaal! Met gerenommeerde A-merken als Gazelle, Cortina, Batavus, Giant, Bianchi of minder bekende topmerken als Beixo, Urban Arrow en Focus is er altijd wel een fiets die bij jou past! Heb je geen mogelijkheid om de fiets zelf op te halen? Onze chauffeurs bezorgen in heel Dordrecht jouw fiets helemaal rijklaar, net zoals in onze fietsenwinkel!

Fiets reparatie en onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Dordrecht!

Een nieuwe fiets is leuk, héél leuk zelfs. Maar net als elk gebruiksvoorwerp heeft ook je fiets af en toe wat goede zorg nodig. Een moderne fiets is niet meer de fiets van vroeger, maar een complex stukje techniek. Daarom staan elke dag staan minimaal 15 fietstechnici te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van bijvoorbeeld geavanceerde elektrische fietsen hebben wij gespecialiseerde en opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

-        Je fiets op laten halen voor onderhoud? Ook dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Dordrecht!

Wist je dat?

Als echte Dordtenaar zul je ongetwijfeld weten dat parkeren in de deels autovrije binnenstad niet meevalt. Ook valt het enige parkeerterrein dat ècht gratis is (Weeskinderendijk) buiten de binnenstad... niet echt handig dus. Wist je dat Amsterdam hetzelfde probleem heeft als Dordrecht en wij daarom ook erg veel fietsen daar bezorgen? Ook de bijna dagelijkse files op de N3 en de A16 omzeil je makkelijk met een fiets. Werk je iets verder weg, in bijvoorbeeld Moerdijk of Rotterdam? Dan is een snelle e-bike (een zogenaamde speed pedelec) misschien wat voor jou. Vrijwel elke werkgever heeft budget voor een ‘zakelijke fiets’ of ‘fiets van de zaak’, ook hiervoor ben je bij ons natuurlijk meer dan welkom!


Winkel World of Bikes