Fietsenwinkel Alblasserdam

Met verschillende winkelcentra, scholen, eetgelegenheden en kerken heeft Alblasserdam eigenlijk alles wat je in het dagelijks leven nodig hebt. Maar als je een fiets wil kopen in Alblasserdam,dan mis je een èchte grote, moderne fietsenwinkel waar je keuze hebt uit honderden fietsen, uitgestald op een 2950m² grote winkelvloer die je ook echt allemaal kunt testen, en een moderne werkplaats met ervaren monteurs? Die mis je tenzij je weet dat er op nog geen 20 minuten rijden van Alblasserdam één van Nederlands grootse fietsenwinkels gevestigd is! Onze fietsenwinkel kun je vinden in Barendrecht op nog geen 20 minuten rijden vanaf het centrum van Alblasserdam. Je vindt hier werkelijk alles soorten fietsen. Cortina transportfietsen, Gazelle stadsfietsen, Batavus elektrische fietsen, Bianchi en Giant racefietsen. Maar ook gespecialiseerde fietsen van topmerken als Urban Arrow bakfietsen of Beixo vouwfietsen, wij hebben het echt allemaal staan in onze winkel! En wil je je nieuwe fiets bezorgd hebben? Geen probleem, wij bezorgen je nieuwe fiets helemaal rijklaar af voor de deur!

Fiets reparatie en onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Alblasserdam!

Met een fiets verkopen ben je nog niet klaar, nazorg en onderhoud is bij een fiets een vereiste. Daarom is onze werkplaats bemand met zeker 15 fietstechnici die staan te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van bijvoorbeeld elektrische fietsen hebben wij gespecialiseerde en opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

-        Je fiets op laten halen voor onderhoud? Ook dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Alblasserdam!

Winkel World of Bikes