Loekie fietsen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Loekie fietsen

Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en niet. Uitstraling is daarom een van de belangrijkste punten van een Loekie kinderfiets. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld voor meisjes de mooie, roze Loekie Prinses. Ook jongens hebben genoeg keuze uit het diverse aanbod van Loekie, een stoere jongensfiets is bijvoorbeeld de Loekie BMX.

 

 

Bij elke Loekie fiets staat veiligheid op nummer 1!

Veiligheid is het belangrijkste aspect bij kinderfietsen. Loekie besteed veel aandacht aan de veiligheid van de kinderfietsen. Zo zijn de frames van Loekie kinderfietsen stevig en laag, zodat je (klein)zoon- of dochter comfortabel kan opstappen en weg fietsen.

 

 

Loekie fiets kopen

Ook bij een kinderfiets is de afstelling erg belangrijk. Je wilt tenslotte toch wel dat je kind veilig en zonder problemen kan fietsen. World of Bikes bezorgt daarom de Loekie kinderfiets 100% rijklaar en persoonlijk aan huis. Onze chauffeur zal de fiets nog afstellen, zo kan je (klein)zoon- of dochter comfortabel opstappen en weg fietsen. Loekie fietsen zijn er in verschillende wielmaten. Zo is de 12 inch Loekie fiets geschikt als eerste fiets en de 26 inch Loekie fiets is een mooie tussenstap tussen een kinderfiets en een volwassenfiets. Om het je makkelijk maken kun je hieronder een overzicht vinden van de Loekie fietsen in de verschilende wielmaten.