Giant fietsen

Ontdek onze Giant collectie.
Lees meer
18 van 36 resultaten
Sorteren op

Giant fietsen

Giant is begin jaren ’70 opgericht en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot de grootste fietsfabrikant ter wereld. Als sponsor van onder andere de T-Mobile en de Rabobank ploegen doet Giant al decennia lang mee in de absolute top van de wielersport, zowel op de weg als off road. Giant biedt innovaties die hun renners op het scherpst van de snede net dat beetje extra prestatie bieden.

Altijd je concurrent een stapje voor met een Giant fiets!

In de jaren ’90 was Giant de eerste die op zijn racefietsen een “compacte” framegeometrie introduceerde; de nu standaard schuin aflopende bovenbuis. Ook is Giant een pionier op het gebied van carbon met de Giant Cadex, de eerste in serie geproduceerde carbon racefiets. De Giant MCR was zijn tijd zó ver vooruit dat de UCI er een stokje voor stak; de aerodynamische eigenschappen van dit model waren dusdanig dat het de renner een oneerlijk voordeel zou opleveren.

Giant experience bij World of Bikes

Naast wereldbekers winnen Giant fietsen ook designprijzen. Giant heeft productiefaciliteiten in drie landen: Taiwan, China en… Ons eigen Nederland. Als geen ander weten zij dus waar de dagelijkse ritten door onze drukke steden en uitgestrekte polders om vragen. Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. World of Bikes heeft als Giant experience corner een groot aanbod Giant fietsen, kleding en accessoires. Je wordt geholpen door experts die zelf ook fietsen, en die jou alles over elke Giant fiets kunnen vertellen! Klik hier als je op zoek bent naar een:

  • Giant racefiets
  • Giant mountainbike
  • Giant hybride fiets
  • Giant elektrische fiets
  • Giant stadsfiets