FirstBike

Geen producten gevonden voor deze selectie.

FirstBIKE fietsen


Hoe eerder je kinderen helpt bij het oefenen van hun balans op een fiets, hoe beter. Kleine kinderen leren namelijk enorm snel. Een loopfiets kopen voor je kind helpt bij de ontwikkeling van zijn of haar gevoel van evenwicht, motorische vaardigheden en zelfvertrouwen. Met een loopfietsje van FirstBIKE is het leren en oefenen met fietsen veilig en leuk.

FirstBIKE is letterlijk je eerste fiets, nog voordat je kinderen écht leren fietsen! Niet alleen van een kinderfiets voor oudere kinderen, maar ook van een loop fiets verwacht je kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Bij het Nederlandse merk FirstBIKE ben je aan het juiste adres voor een stoere jongens loopfiets of een hippe meisjes loopfiets. Van zo’n mooie FirstBIKE loopfiets krijgt elk kind een grote glimlach!

De balans die een kind met een loop fietsje ontwikkelt zorgt voor meer zelfvertrouwen. Ze durven steeds meer en worden steeds stabieler op het loopfietsje: de ideale voorbereiding voor een echte kinderfiets met pedalen! De zadelhoogte van de FirstBIKE balansfiets is verstelbaar, waardoor het First BIKE loopfietsje net zo lang mee gaat tot je kind daar echt klaar voor is.

Voor een klein kindje is natuurlijk álles nog nieuw. Er zijn ook kinderen die nog even teveel bezig zijn met andere dingen ontdekken. Geen punt! Als je kind niet meteen geïnteresseerd is in de loopfiets, wacht dan nog even en laat de FirstBIKE na twee of drie maanden opnieuw zien. De FirstBIKE is geschikt voor kinderen van 2 jaar (lichaamslengte van 87cm)* en kan meegroeien tot je kind 5 jaar (of 115cm) is, dus er is geen haast!

*Met de apart verkrijgbare verlagingsset al vanaf 22 maanden / 82cm!