Maatregelen rond het coronavirus (COVID-19)

De medewerkers van World of Bikes zijn in de eerste plaats allemaal gewone mensen, en als zodanig houdt het coronavirus ons natuurlijk best wel bezig. Net als u willen wij niet ziek worden, of de ziekte verspreiden. Het advies van het RIVM nemen wij daarom heel serieus, en geven hier gehoor aan. Voor ons als winkel betekent dit dat wij, met een aantal voorzorgsmaatregelen, vooralsnog wel gewoon open blijven.

 

De voorzorgsmaatregelen hebben als doel de gezondheid van onze klanten én medewerkers te waarborgen. Enkele maatregelen zijn:

 

Pinnen waar mogelijk

Bij het afrekenen vragen wij u zo veel mogelijk gebruik te maken van PIN. De pinautomaten maken wij vaak schoon met desinfecterende middelen.

 

Houd afstand

Zoals het RIVM adviseert vragen wij u en onze medewerkers om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Begroetingen en deals beklinken doen we momenteel even zónder handdruk.

 

Milde klachten

Medewerkers met (milde) verkoudheidsklachten vragen wij vooral thuis te blijven. Als u zelf dergelijke klachten heeft, dan is het verstandig u niet te begeven in openbare ruimtes en ruimtes waar relatief veel mensen samenkomen, zoals onze winkel. Wij zien u dan heel graag terug in onze winkel wanneer u weer helemaal beter bent!

 

Webshop

Natuurlijk is onze webshop 24 uur per dag open én staat ons team tijdens kantooruren telefonisch volledig tot uw beschikking.

 

Gratis bezorging binnen 30km

Speciaal voor deze situatie bieden wij een gratis bezorgservice voor in de winkel én online gekochte fietsen. In plaats van uw fiets in de winkel op te halen, kunnen wij deze, als u zich hier prettiger bij voelt , helemaal rijklaar bij u thuisbezorgen. Omdat één en ander zich vrij snel ontwikkelt, is dit op het moment van schrijven nog niet geïmplementeerd in onze webshop, waar voor bezorging nog een bedrag gerekend wordt. Bij bezorgingen binnen 30km halen wij deze kosten handmatig van de rekening af. Dit betekent dat u deze kosten helemaal niet betaalt als u kiest voor betalen bij bezorging, en als u kiest voor vooruitbetalen krijgt u het bedrag voor bezorging van ons terug.

 

 

 

webcounterwebsite