Video: Gazelle Paris C7 HMB Review

Een betaalbare e-bike met een Bosch middenmotor en de kwaliteit die je van een Gazelle elektrische fiets verwacht. Kan dat? In de video review van de Gazelle Paris C7 HMB beantwoorden Mark en Jonathan deze vraag!

Wat heb je nou écht nodig voor een hoogwaardige e-bike ervaring? Die vraag hebben de ontwerpers van Gazelle zich gesteld bij de onteikkeling van de Gazelle Paris C7 HMB. Een goedkope e-bike aanbieden is één ding, maar de kwaliteitsbeleving mag er bij een echte Gazelle e-bike natuurlijk niet onder lijden. Daarom hebben ze bij de Gazelle Paris HMB, net als bij alle andere Gazelle HMB e-bikes, gekozen voor de hoogwaardige Bosch Active Line middenmotor. Deze levert met 40Nm een aangename elektrische ondersteuning. Een no nonsense display biedt alle informatie die je nodig hebt overzichtelijk en binnen handbereik aan. Omdat het oog ook wat wil, is het frame van de Gazelle Paris C7 HMB elektrische fiets fraai ontworpen en afgewerkt; probeer maar eens een lasnaad te vinden! Het dames model heeft een lage instap waarmee de Gazelle Paris C7 HMB een comfortabele dames e-bike is. De Paris C7 HMB heren e-bike biedt dezelfde eigenschappen als de dames Gazelle Paris plus een horizontale bovenbuis voor nog nét iets meer stabiliteit. Krachtige hydraulische remmen van Magura voor en achter én accukeuze zodat je zelf de actieradius van jouw nieuwe e-bike kunt bepalen maken het plaatje compleet. Deze elektrische fiets is alles wat je van een echte Gazelle e-bike verwacht; niets meer en zeker niets minder.

Gazelle Paris C7 HMB accu en actieradius

Ben jij nu benieuwd hoe ver je met een e-bike kunt rijden? voordat de accu opgeladen moet worden? Hieronder vind je een handig overzichtje van de actieradius van de Gazelle Paris C7 HMB met een accu Zilver, accu Goud en accu Platina. Houd er hierbij wel rekening mee dat de actieradius zoals Gazelle die opgeeft onder ideale omstandigheden gemeten zijn, zonder wind, zonder heuvels en hellingen en bij de perfecte temperatuur. Daarnaast slinkt de capaciteit van elke accu van elke e-bike altijd wat in de loop van de tijd, dus als je volgens deze tabel nét genoeg lijkt te hebben aan een accu, dan is het in de praktijk vaak toch verstandiger om één stapje groter te gaan.

Zilver Goud Platina
85 Km 115 Km 145 Km
300 Wh 400 Wh 500 Wh
8,3 Ah 11,1 Ah 13,8 Ah
85 Km 115 Km 145 Km
50 Km 65 Km 80 Km
35 Km 50 Km 60 Km
30 Km 45 Km 55 Km
Incl. bij fietsprijs € 150,00 € 350,00

Wil jij niets missen van onze charismatische social-mediasterren? 'Like and subscribe' ons op Facebook, Instagram en YouTube, dan kom je onze vlogs vanzelf tegen in je feed!