Video: Elektrische Bakfietsen van Urban Arrow, Lovens & Batavus

In deze video zetten Mark en Jonathan drie luxe e-bakfietsen tegenover elkaar: de Urban Arrow Family, Lovens Explorer en Batavus Fier. Is een elektrische bakfiets iets voor jou?

Deze keer zetten Mark en Jonathan drie hoogwaardige elektrische bakfietsen tegenover elkaar. De tijd van ploeteren op een onhandelbare driewieler met een houten bak is definitief verledentijd, op deze e-bakfietsen met lichte maar loeisterke aluminium frames, hoogwaardige elektrische ondersteuning van Bosch en een ongeëvenaarde wendbaarheid die twee wielen mogelijk maken zig-zag vol vertrouwen tussen het verkeer door. De elektrische bakfiets is qua veiligheid, comfort en gebruiksgemak nu écht een alternatief voor de auto. De bak biedt ruimte voor 2 kinderen en bagage en met accessoires als een regenhuif of Maxi-Cosi-adapter stem je jouw bakfiets perfect af op de behoeften van jouw gezin.


Urban Arrow Family

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Een die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en je bent verslaafd!


Lovens Explorer

Nieuw op de fietsmarkt in 2021 is de Lovens elektrische bakfiets. State-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de productontwikkeling. De bakfiets is uitgerust met de beste onderdelen én met optionele diefstalbeveiliging. Altijd gebruiksklaar, zodat je onbezorgd van je bakfiets kunt genieten. Elke dag opnieuw.

Batavus Fier 2

Samen met je gezin nieuwe avonturen beleven, nieuwe plekken ontdekken en veel herinneringen maken? De Batavus Fier is de elektrische bakfiets waar je op kan bouwen en die elke dag voor jou en je kinderen klaarstaat. Waar het avontuur ook naartoe gaat.

 

Elektrische bakfiets kopen?

Als de mooiste fietsenwinkel van Barendrecht en de hele omgeving van Rotterdam, is World of Bikes dé specialist in elektrische bakfietsen. Bij ons kun je de Lovens Explorer, Batavus Fier en Urban Arrow Family naar hartenlust uitproberen. Van de drie modellen in de video staat altijd een exemplaar klaar voor een proefrit. Maak een testrit op alle drie de e-bakfietsen en ontdek zelf welke jouw favoriet is. Natuurlijk ben je tijdens onze openingstijden altijd welkom voor een testrit. Wil je er zeker van zijn dat je direct kunt opstappen, meld je vooraf aan op deze pagina. Dan weten we dat je komt en staat er een verkoper helemaal tot je beschikking om alle vragen te beantwoorden!

Wil jij niets missen van onze charismatische social-mediasterren? 'Like and subscribe' ons op Facebook, Instagram en YouTube, dan kom je onze vlogs vanzelf tegen in je feed!