Video: De verschillen tussen Bosch Active Line & Bosch Active Line Plus e-bike middenmotor

Bij het kopen van een e-bike is het type motor één van de belangrijkste keuzes die je moet maken. Mark en Jonathan duiken in de verschillen tussen de twee populairste Bosch Active Line middenmotoren en vertellen je er alles over!

Als je een e-bike met een middenmotor wilt kopen, dan is Bosch een veilige keuze. Je ziet de motoren van Bosch veel op e-bikes van A-merken als Gazelle, Batavus, Koga en Dutch ID. De e-bike motoren van de Duitse fabrikant zijn een echt kwaliteitsproduct: de midden motor is relatief licht en stil en accellereert gedoseerd naar de 25 km/u. Daarboven levert de Bosch ebike motor slechts een nauwelijks waarneembare weerstand. Maar wat zijn nou het verschil tussen de Bosch Active Line en de Bosch Active Line Plus motoren? Hoeveel vermogen hebben elektrische fietsen met Bosch motoren? En wat is de actieradius van een e-bike met Bosch motor (hoe ver kun je ermee rijden)? Bekijk de review video voor een directe vergelijking!


Wil jij niets missen van onze charismatische social-mediasterren? 'Like and subscribe' ons op Facebook, Instagram en YouTube, dan kom je onze vlogs vanzelf tegen in je feed!