Vacature: Verkoopmedewerker

Ben jij gek van fietsen en zoek je een baan naast je school of studie? Wat is er dan toffer dan in onze schitterende, pas volledig verbouwde winkel vol met topmerken aan de slag te gaan en zo lekker wat bij te verdienen! Ook als je (nog) geen fietsexpert bent maar ervaring wilt opdoen in retail, in een serieuze functie met veel zelfstandigheid, ruimte om te laten zien wat je waard bent en elke dag mensen blij te maken, is deze baan jou op het lijf geschreven.

 

Wat ga je doen?

Je gaat het verkoopteam versterken. Welke vorm dat precies krijgt, hangt af van jouw wensen, expertiseniveau en capaciteiten.

Heb jij al verstand van fietsen en heb je goede sociale skills? Dan kun je zo als verkoopadviseur aan de slag. Als verkoopadviseur help je een klant die bij ons in de winkel komt van A tot Z: je geeft antwoord op vragen, adviseert de klant en helpt deze uiteindelijk aan een fiets waar hij of zij écht blij mee is. Je kijkt daarbij nét wat verder dan je neus lang is; een klant enthousiast maken voor een fiets die later vanuit de fabrikant helemaal niet meer leverbaar blijkt, heeft bijvoorbeeld niet zo veel zin. Dit is voor jou gesneden koek.

Vind je dit allemaal nog een intimiderend vooruitzicht, dan kun je het verkoopteam ook op andere manieren ondersteunen. Namelijk met het uitleveren van verkochte fietsen, inhangen van producten in de winkel en verkopen van accessoires, terwijl je bekend raakt met de ins en out van de branche en je ontpopt tot een echte topverkoper!

 

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding en wilt daarnaast een échte baan, één waar je nieuwe vaardigheden opdoet, waar je elke dag mensen blij kan maken en waar je functioneert als deel van een gezellig team. Je hebt commercieel inzicht en je begrijpt dat dat niet per se inhoudt dat je elke klant de duurste fiets probeert aan te smeren. Je bent een aan- en doorpakker en raakt niet in de war als het even hectisch is en je moet schakelen tussen klanten helpen en andere taken: die afwisseling maakt het juist leuk! Als je daarnaast zelf ook nog gek bent van fietsen, dan zijn wij helemaal een match made in heaven!

 

De ideale kandidaat…:

  • Is representatief, sociaal en communicatief vaardig
  • Weet een commerciële en servicegerichte instelling goed te balanceren
  • Is een aanpakker die het overzicht weet te behouden wanneer er snel geschakeld moet worden
  • Is zelf een fietsgek en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van (sport- / elektrische) fietsen, of vindt het minstens interessant genoeg om het snel te leren
  • Kan part-time en in overleg op oproepbasis aan de slag op de drukste dagen en dagdelen – denk hierbij aan koopavond, zaterdag en schoolvakanties

 

Wat bieden wij?

  • Geld
  • Een serieuze, uitdagende baan waarin je jezelf écht kunt ontwikkelen en groeien
  • Een toffe, informele werkomgeving met leuke collega’s
  • Veel flexibiliteit wat betreft dienstverband en werktijden
  • Een gezellige ZaMiBo

 

Word jij deel van het team van World of Bikes? Stuur snel je cv en motivatiebrief (let op: die is belangrijker dan je cv!) naar administratie@worldofbikes.nl, ter attentie van Marc Terlouw!