Tour de France actie 2022

De tour de France is inmiddels in volle gang en zoals ieder jaar is het weer een spektakel waar menig fietsliefhebber zijn vingers bij aflikt! Uiteraard horen hier ook mooie actie bij! Hieronder een overzicht van de aanbiedingen bij World of Bikes!

Wij begrijpen dat je door de Tour en de zon direct veel zin hebt om op een racefiets te springen en zelf een etappe te rijden maar daar heb je uiteraard het een en ander voor nodig! Gelukkig hebben wij deze tour een hele leuke actie! Bij aanschaf van een nieuwe racefiets krijg je van ons het officiële 'Jumbo-Visma' replica tenue (t.w.v. €203,-) gratis! Zo ben je dus klaar om van start te gaan!*

Een must-have fietstenue voor Team Jumbo-Visma supporters. The Masterpiece is de special edition kit voor de Tour de France van 2022. Geïnspireerd door iconische schilderijen van de wereldberoemde Nederlandse meesters Rembrandt, Vermeer en Van Gogh

(artikel gaat verder na de afbeeldingen)

The Masterpiece Kids Fietsshirt Team Jumbo-Visma

'Masterpiece' jersey

Replica Bibshort Team Jumbo-Visma Heren

Jumbo-Visma Bib

The Masterpiece Handschoenen Team Jumbo-Visma

'Masterpiece' gloves

Replica Fietssokken Team Jumbo-Visma

Jumbo-Visma sokken

Focus Izalco Race 9.7

  

Een racefiets met carbon frame met componenten uit het hogere middensegment en hydraulische schijfremmen.105 groepset met een carbonframe van in totaal 8.7 kilo.

Giant Defy Advanced Pro 1 2020

Een perfecte mix tussen stijfheid en flexibiliteit en geschikt voor asfalt en iets ruwere wegen. Het Advanced Pro frame is uiteraard uitgerust met schijfremmen en Force E-tap van Sram zodat deze fiets voor iedereen aan de hoogste eisen voldoet.    

Focus Paralane 8.9 

  

Lichtgewicht, comfortabel carbon frame met de mogelijkheid om spatborden te monteren. In de wielen zitten R.A.T. steekassen en er wordt gebruik gemaakt van een Ultegra schakelmechanisme. Verder zitten er lichte en betrouwbare wielen van Alex Rims in met een mogelijkheid tot 35mm banden. 

Merida Scultura Team-E 

De Scultura Team-E is de fiets naar keuze van de klimmers en klassementsrenners van de Bahrain-McLaren ploeg. Dankzij het lage gewicht en de comfortabele rijeigenschappen maak je moeiteloos lange dagen in het zadel. Helemaal afgewerkt met het beste dat er momenteel te krijgen is. 

Koga Kimera Premium 

    Prestaties in optima forma dankzij het Kimera topframe in combinatie met hydraulische schijfremmen en elektronisch schakelen. Een mooie kleur en goed wielset zorgen voor een echte blikvanger!

*Actie alleen geldig op nieuwe fietsen waarop geen korting van toepassing is. Op bovengenoemde fietsen die onder de 'Tour de France' actie vallen is de actie wel van toepassing. Actie geldig van 08-07-2022 tot en met 24-07-2022.