World of Bikes, jouw Gazelle Premium dealer!

Het Gazelle Premium dealerschap is niet voor iedereen weggelegd. Alleen fietsenwinkels die hebben bewezen dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en elektrische fietsen én de service bieden waar je naar op zoek bent als je een Gazelle wilt kopen komen hiervoor in aanmerking.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons jouw nieuwe Gazelle fiets te kopen, dan kies je voor de zekerheid van een kwaliteitsfiets. En bij een merk als Gazelle hoort natuurlijk een dealer van hetzelfde niveau. Wij hebben als Gazelle Premium dealer het hele assotiment aan Gazelle fietsen, inclusief de exclusieve Gazelle Ultimate modellen en de modellen met de geavanceerde Enviolo (NuVinci) versnellingsnaaf. Daarbij ben je verzekerd van een winkel met professioneel en toegewijd personeel. Het gaat er bij Gazelle niet alleen om dat wij zo veel mogelijk klanten op een Gazelle de deur uit sturen en ze veel succes wensen, ook ná de aankoop is de service bij een Gazelle Premium dealer van hoog niveau.

Gazelle Grenoble elektrische fiets Gazelle Ultimate elektrische fiets

 

Als je bij ons je nieuwe Gazelle aanschaft, dan kun je ervan opaan dat de service van een bijpassend niveau is. Jouw nieuwe fiets of elektrische fiets wordt dan ook vakkundig rijklaar gemaakt, zodat je er direct op kunt fietsen. Door een fiets van een topmerk als Gazelle te kopen, verzeker je jezelf ervan dat je nieuwe fiets zo onderhoudsarm mogelijk is. Het betreft ten slotte een kwaliteitsproduct van een A-merk. Toch is bij elke fiets enig onderhoud noodzakelijk: bij een eerste controlebeurt na ingebruikname van de nieuwe fiets worden zaken als de remmen, versnellingen en de spaakspanning nagelopen. Ook daarna is iedere Gazelle (en natuurlijk elke andere fiets) erbij gebaat om periodiek een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, zodat je veilig aan het verkeer kunt blijven deelnemen. Wij staan als premium Gazelle dealer garant voor snelle en vakkundige service en onderhoud.

 

Waarom kies je voor World of Bikes als jouw Gazelle Premium dealer?

• De meest uitgebreide collectie Gazelle fietsen

• Professioneel personeel met een gedegen kennis van get Gazelle-assortiment

• Exclusieve Gazelle modellen en unieke actiefietsen

• Ruime en overzichtelijke winkel waar de Gazelles goed tot hun recht komen en uit te proberen zijn, met vakkundig personeel zodat u een goed geïnformeerde en weloverwogen keuze kunt maken.

 

Behalve de grootste en mooiste fietsenwinkel van Barendrecht zijn wij dé Gazelle Premium dealer van Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Schiedam, Hoogvliet, Papendrecht, Spijkenisse, Hendrik-Ido-Ambacht, Capelle aan den IJsel, Alblasserdam en Sliedrecht!