Peter Terlouw Tweewielers gaat verder als World of Bikes.

Dezelfde winkel, dezelfde medewerkers en dezelfde klantgerichte service, maar dan onder een nieuwe naam. Maar er is meer! Als je goed naar ons nieuwe logo kijkt, dan zie je daaronder de tekst “Powered by Bike Totaal & Profile de Fietsspecialist“ staan. Wat dit precies inhoudt lees je hier!

World of Bikes staat centraal in een nieuwe aanpak waarin alle Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels in de omgeving samenkomen. In de grote World of Bikes winkel in Barendrecht (voormalig Peter Terlouw Tweewielers) kun je alle fietsen uitgebreid bekijken en uitproberen, en als je jouw droomfiets hebt gevonden kun je hem meteen kopen. Wat dat betreft verandert er dus niets. Wat echter wél verandert is dat je, als je niet in de directe omgeving woont, je nieuwe fiets vervolgens helemaal rijklaar kunt ophalen bij de vertrouwde Bike Totaal of Profile ‘de Fietsspecialist’ winkel bij jou in de buurt, waar je ook terecht kunt voor verdere service en onderhoud.

Hiermee heeft World of Bikes met het enorme assortiment aan fietsen, onderdelen en accessoires een echte regiofunctie, terwijl je als klant lekker makkelijk terecht kan bij je lokale Bike Totaal of Profile ‘de Fietsspecialist’ winkel voor service, onderhoud en eventuele garantiekwesties. Natuurlijk kun je, net als altijd, ook gewoon een fiets kopen bij de Bike Totaal of Profile ‘de Fietsspecialist’ winkel bij jou om de hoek, en natuurlijk staan de topmonteurs in onze werkplaats nog steeds voor je klaar om je fiets in tip top conditie te houden. Maar met deze nieuwe samenwerking profiteer je van de kracht van alle drie de winkelformules en zijn we altijd groot én dichtbij!

Je vindt World of Bikes in Barendrecht, net onder Rotterdam!

Winkel World of Bikes