Gratis 5 jaar garantie op de Sparta F8e en R5e LTD!

Profiteer nu van 5 jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een Sparta F8e of R5e. Dat is maar liefst 3 jaar extra fabrieksgarantie! Op de hele fiets, dus inclusief motor en accu. Hierdoor fiets je 5 jaar zonder zorgen. Actieperiode: dinsdag 8 oktober t/m dinsdag 31 december 2019

De elektrische fiets is populairder dan ooit en het is de ideale oplossing voor als je tijdens het fietsen graag een duwtje in de rug wil. Afstanden die normaal gesproken iets te ver zijn om comfortabel te fietsen, komen ineens een stuk dichterbij. Lekker om de files heen naar je werk fietsen zonder bezweet aan te komen, of gewoon genieten van het lekker buiten zijn op de fiets.Je koopt natuurlijk niet zomaar de eerste de beste e-bike. Hoe je het ook wendt of keert, een elektrische fiets kost uiteindelijk toch best veel geld en dan wil je wel zeker van je zaak zijn. Sparta heeft vanaf het begin af aan ingezet op dit nieuwe segment, en een Sparta e-bike behoort dan ook tot de beste elektrische fietsen binnen het segment. Van goedkope elektrische fietsen tot luxe modellen, Sparta e-bikes vallen steevast in de prijzen bij de tests van de RAIde Telegraafhet AD en de ANWB. En Sparta is zelf zó overtuigd van de kwaliteit van hun elektrische fietsen dat ze nu op de Sparta F8e en Sparta R5e zelfs vijf jaar garantie geven!

Sparta F8e

Veelzijdige elektrische fiets geschikt voor ieder soort gebruik. Optimaal genieten met de stille voorwielmotor!

De F8e is een echte alleskunner. Zowel dagelijkse ritten als wat langere toertochten zijn geen probleem voor deze veelzijdige e-bike. De E-motion voorwielmotor is opvallend laag in geluid, daardoor kan je extra genieten van de omgeving.

• Hoogste beoordeling bij fietsen met een voorwielmotor
• Vind altijd het juiste tempo met maar liefst 8 versnellingen
• Snel en veilig stoppen door krachtige hydraulische velgremmen
• Verkrijgbaar in kleuren puresilver/blue, grey/black matte en pebblegrey/blackgreen matte

Sparta F8e Ltd 500wh dames | Sparta F8e Ltd 500wh heren

Sparta R5e

Opstappen en gaan; de Sparta R5e is ontworpen om jou efficiënt van A naar B te brengen.

Opstappen en gaan is het motto van deze e-bike. De Sparta R5e heeft de unieke combinatie van een krachtige achterwielmotor én een versnellingsnaaf met 5 versnellingen. Hierdoor voel je altijd power in de rug en heb je ook nog eens een zéér onderhoudsarme e-bike. De R5e is volledig connected & protected via de handige smart module, met functionaliteiten zoals track & trace en anti-diefstalmeldingen.

• Unieke combinatie tussen achterwielmotor en een geïntegreerde naafversnelling
• Krachtige achterwielmotor geeft je een duwtje in de rug
• Snel en veilig stoppen door krachtige hydraulische velgremmen
• Verkrijgbaar in kleuren grey matte en lightgrey/jeans matte

Sparta R5e Ltd 500Wh dames | Sparta - R5e Ltd 500Wh 2019 heren