Cortina Zomeractie: gratis kettingslot en accu-upgrade!

Bij Cortina hebben ze de zomer in hun bol: bij aankoop van een Cortina U4 Transport Solid ontvang je tijdens de actieperiode gratis een Cortina Barcelona AXA kettingslot ter waarde van €42,95! Bij de elektrische variant, de Cortina E-U4 Transport Solid, krijg je behalve het slot óók nog eens een gratis accu-upgrade t.w.v. € 150,-!

Het slot is voor beide versies van de Cortina Solid modellen (zowel de elektrische als de ...akoestische?) hetzelfde. Het is speciaal voor Cortina gemaakt met de opdruk "Don't touch my Cortina". Het slot is gemaakt door AXA, dus het is nog een serieus slot ook!

Koop je tijdens de actieperiode de elektrische Cortina E-U4 Transport Solid, dan krijg je naast het gratis kettingslot ook nog een gratis accu-upgrade. Neem het model met de Bafang middenmotor als voorbeeld: standaard wordt deze geleverd met een 340Wh accu, die je optioneel kunt uitbreiden naar 450Wh voor €150,- of naar 750Wh voor €300,-. Nu krijg je de upgrade naar de 450Wh accu in feite helemaal gratis, en wil je nóg meer actieradius dan kost de 750Wh accu slechts €150,-!

De accu-upgrade bestel je natuurlijk direct bij ons, zodat je e-bike meteen bij levering al de grote accu heeft. Voor het slot moet je je na aankoop van de fiets even melden bij Cortina via deze pagina, dan sturen zij hem naar je op.

De actie loopt tot en met 31 augustus 2019 en is van toepassing op de modellen die je hieronder vindt. De actievoorwaarden vind je op de website van Cortina!