Beste elektrische bakfiets: Urban Arrow, Lovens of Batavus?

De tijd van ploeteren op een onhandelbare driewieler met een houten bak is definitief verleden tijd. Elektrische bakfietsen hebben de laatste jaren een vogelvlucht genomen. Maar, wat is nu de beste luxe elektrische bakfiets op de markt?

In deze video zetten we drie hoogwaardige elektrische bakfietsen tegenover elkaar: de Urban Arrow Family, de Lovens Explorer en de Batavus Fier 2.

Elektrische bakfiets als alternatief voor de auto

Op deze e-bakfietsen met lichte maar loeisterke aluminium frames, hoogwaardige elektrische ondersteuning van Bosch en een ongeëvenaarde wendbaarheid die twee wielen mogelijk maken, zig-zag je vol vertrouwen  het verkeer door. De elektrische bakfiets is qua veiligheid, comfort en gebruiksgemak nu écht een alternatief voor de auto. Deze elektrische bakfietsen bieden ruimte voor 2 kinderen en bagage. En met accesoires als een regenhuif of Maxi-Cosi-adapter stem je jouw bakfiets perfect af op de behoeften van jouw gezin.

Urban Arrow Family: fiets moeiteloos overal naartoe

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Een die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en je bent verslaafd!

Lovens Explorer: state-of-the-art

De Lovens Explorer modellen. State-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de productontwikkeling. De bakfiets is uitgerust met de beste onderdelen én met optionele diefstalbeveiliging. Altijd gebruiksklaar, zodat je onbezorgd van je elektrische bakfiets kunt genieten. Elke dag opnieuw.

Batavus Fier 2: staat elke dag voor je klaar

Samen met je gezin nieuwe avonturen beleven, nieuwe plekken ontdekken en veel herinneringen maken? De Batavus Fier is de elektrische bakfiets waar je op kan bouwen en die elke dag voor jou en je kinderen klaarstaat. Waar het avontuur ook naartoe gaat.

Bestel je nieuwe elektrische bakfiets

Elektrische bakfiets kopen?

We helpen je graag met het kiezen van de juiste elektrische bakfiets. Bij vrijwel elke elektrische bakfiets krijg je het 5 jaar garantiepakket. Zo geniet je 5 jaar lang van reparatie of vervanging op je hele bakfiets. Dat is pas onbezorgd fietsen! Als je vragen hebt voor, tijdens of na je aankoop, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Je nieuwe elektrische bakfiets eerst uitproberen?

We snappen dat je een nieuwe elektrische bakfiets eerst wilt uitproberen. Dat kan! Kom langs de winkel en maak een vrijblijvende proefrit. Met meer dan 240 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Laat je adviseren en fiets straks op je gloednieuwe bakfiets moeiteloos de hele stad door.