Fietscomputers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fietscomputer kopen

Draadloze of vaste fietscomputers ze zijn niet meer weg te denken uit onze tijd. Enerzijds heb je de standaard fietscomputer startend vanaf 5 functies tot aan de draadloze fietscomputer met hoogtemeter en calorieënteller, een fietscomputer werkt eenvoudig met een magneet op de spaak en een sensor op de vork, deze twee zorgen voor een elektrische puls en wordt door middel van een kabel of draadloos doorgezonden naar de fietscomputer.  Daarnaast is het mogelijk om je fietscomputer uit te breiden met verschillende functies zoals een hartslagmeter, een cadanssensor en een eventuele GPS. Kortom voor iedere fietser de geschikte fietscomputer.

Draadloze fietscomputer

Met een draadloze fietscomputer is het over met draadjes die je langs je frame moet wikkelen. Je kunt nu eenvoudig zonder veel moeite te hoeven doen jouw fietscomputer installeren. Daarnaast is een draadloze fietscomputer op meerdere fietsen te gebruiken. Draadloze fietscomputers heb je natuurlijk ook in vele soorten maten, functies en kenmerken. Van het meten van jouw snelheid tot het aan het weergeven van de hoogtemeters met een draadloze fietscomputer kan het allemaal. 

Vaste fietscomputer

Met een vaste fietscomputer kan je dezelfde functies toepassen als op  een draadloze fietscomputer, het grote verschil zit hem in het feit dat een vaste fietscomputer over een draadje beschikt die je over het frame heen dient te wikkelen. Vaste fietscomputers zijn prijs technisch interessanter dan een draadloze fietscomputer. Ook een vaste fietscomputer kunt u eenvoudig uitbreiden met verschillende functies waardoor het nog interessanter wordt voor jouw als fietser.